Boeken

Ayesha, de boven natuurlijke opvoeding van een mens en haar hond.

In dit boek beschrijft Anitsa de weg die zij en haar hond Ayesha zijn gegaan om de gedragsproblemen van Ayesha te begrijpen en te verhelpen.

Het is een combinatie van normaal en paranormaal. Het past helemaal in de huidige tijd waarin steeds meer mensen oog hebben voor dierenwelzijn en de natuur. Een groeiend aantal mensen wil meer te weten komen over hun huisdier en dieren en de natuur in het algemeen. Spiritualiteit en contact met dieren staat de laatste tijd sterk in de belangstelling. Steeds meer mensen vragen zich bijvoorbeeld af of een dier een ziel heeft, een geheugen, instinkt of intelligentie. Of een dier karma kan hebben, of dat de natuur een belevingswereld heeft. In hoeverre bestaat toeval en waarom maken we de dingen mee die we meemaken. De lezer wordt deelgenoot gemaakt van een wereld die geheimzinnig en onbekend is en slechts door enkelen gekend wordt zoals sjamanen en helderzienden maar door oefening en meditatie ook voor 'gewone' mensen toegankelijk kan worden.

De aanpak en achtergronden van de gedragsproblematiek zal velen prikkelen, niet alleen de nieuwsgierige mens die een probleemdier heeft, maar ook mensen met meer specifieke interesses zoals dierentolken, spiritueel of geestelijk genezers, (sensitieve) bezitters van huisdieren, mensen die meer over gidsen willen weten, interesse hebben in diergedrag, reïncarnatie en de onstoffelijke wereld. Kortom, voor mensen met dierenliefde en een open mind voor informatie over zelfkennis, gidsen en de fijnstoffelijke wereld.

Ayesha

Op reis door visioenenland

In dit boek vertelt Anitsa over haar door meditatie ontdekte wereld die normaal voor de mens verborgen blijft. In het begin beseft ze nog nauwelijks wat ze waarneemt. Later leert ze gidsen kennen die haar op hun eigen wijze onderwijzen. Langzaam maar zeker is ze in staat steeds moeitelozer dit visioenenland binnen te treden en er niet alleen in waar te nemen, maar ook toestemming krijgt er handelend op te treden wat invloed heeft op de stoffelijke wereld.

Ze ervaart het als leven in 2 werelden. De stofwereld en de ‘binnenwereld’ die tegelijk de poort is naar alle informatie die op dat moment vrij mag komen. Ze krijgt de opdracht om dat wat, in menselijke ogen, geen stem heeft, te verwoorden. Ze beschrijft gesprekken met dieren, stenen, huizen, gidsen en hoe ze in half meditatieve staat in de geest op reis gaat. Met dit boek wil ze niet alleen kwetsbare wezens een stem geven, maar ook mensen motiveren om deze wereld ook te ontdekken. (Let op; de nieuwe druk heeft een andere cover).

Op reis door visioenenland