Energetische behandelingen

INNERLIJK REIZEN:

Anitsa noemt dit 'bergreizen' omdat de tot dan naamloze methode uit de Altai onderwezen wordt op een berg in Frankrijk.

Nare gebeurtenissen kunnen ‘lading’ achterlaten in het herinneringssysteem. Deze lading werkt als een negatieve frequentie, een stoorzender die ons gedrag en stemmingen kan gaan bepalen en heeft zelfs invloed op onze fysieke gezondheid. We hebben niet alleen te maken met de ‘lading’ van onze eigen herinneringen, maar ook van die van onze (voor-)ouders en zelfs onze vorige levens. De lading neemt letterlijk ruimte in in ons geheugen en brengt daardoor de ontplooiing van ons zelf, onze ziel, in verdrukking. Trauma’s kunnen er voor zorgen dat we scherfjes ziel kwijtraken, en dat er verkeerde overtuigingen binnenkomen. Dankzij oeroude associatietechnieken, het innerlijk reizen, b.v. met krachtdieren, kan er veel emotioneel en energetisch ‘vuil’ opgeruimd worden. Niet de herinnering verdwijnt, maar de lading, de negatieve frequentie. Het gevolg is dat we ons steeds meer bevrijd gaan voelen, steeds meer onszelf kunnen zijn. Het trauma hoeft niet opnieuw beleefd te worden, integendeel, dat roept juist meer trauma op. Ook het ontmoeten en opnemen van verloren scherfjes van onze ziel kan een ontroerende en heilzame gebeurtenis zijn.

TIBETAANSE CHÖDMETHODE.

Klik hier voor het artikel. Binnen het innerlijk reizen is de Tibetaanse Chödmethode een verrijking. Het is veilig, simpel en doeltreffend en werkt met de intentie van liefde en ‘geven’.

beer

REMEDIE HELINGEN

Namen, woorden, geboortedata, zelfs tekeningen, hebben een eigen trilling. Anitsa bouwt hiermee op papier een veld op waarbij ze energetische informatie ‘opvraagt’. Ze vergelijkt haar werkpapier-veld met een voetzool waarin niet alleen het hele lichaam geprojecteerd is, maar waar ook ter plekke genezing gestimuleerd kan worden in de rest van het lichaam. Met kristal- en dierremedies worden de problemen en blokkades die ‘in het veld’ (die hoeven overigens helemaal niet van lichamelijke aard te zijn) zichtbaar en voelbaar worden, erkend, geheeld en getransformeerd. Remedie helingen worden zo nodig vooraf gegaan door een korte bijstelling van de fysieke middelen.

SCHOUWHELINGEN

Schouwhelingen zijn vaak nuttig als mensen met een diep thema, trauma of probleem zitten en er zelf niet goed uitkomen of als iets ‘blijft hangen’. Anitsa gaat dan met dit thema, of met een ander ‘verzoeknummer’ in meditatie en gaat in de subtiele, oorzakelijke velden, op onderzoek. Daar, in die subtiele oorzakelijke velden, ziet ze diepere oorzaken van conflicten en problemen. Ze transformeert en ‘repareert’ de gebeurtenissen die het trauma hebben veroorzaakt. Daar maakt ze een uitgebreid verslag van zodat u inzichten op dieper niveau krijgt en ook eventuele valkuilen beter begrijpt. Door het (her-)lezen van het verslag daalt de essentie, en dus de heling, de materie in.

Aangezien dit in de subtiele wereld plaatsvindt kan het zijn dat het niet direkt fysiek waarneembaar is. Maar omdat de eigen trilling is verhoogd, voelt men zich vaak wel meteen opgeluchter en lichter. Schouwhelingen komen beter tot hun recht als er een aantal zijn gedaan omdat dan steeds diepere lagen kunnen worden bereikt.

Tijdens een schouwheling bent u niet lijfelijk aanwezig.