Extra's

ORHIBA:

Een tip voor thuis is Orhiba. Dit is een eenvoudige bewegingsleer uit IndonesiŽ die de gezondheid stimuleert. Het is in eerste instantie ontwikkeld door een idealist die iets wilde doen voor de mensen die geen geld hadden om naar de dokter of kruidengenezer te gaan. Het kost elke dag ongeveer 5 minuten en al na enige weken zijn de resultaten voelbaar. Lees hier het artikel dat Anitsa hierover geschreven heeft in het VNT tijdschrift.

NATUURWEZENS:

Natuurwezens zijn niet slechts toverwezens uit sprookjes. Ze bestaan en zijn door sensitieve mensen waar te nemen. Er is steeds minder natuur en mensen zijn zelfs in de natuur gestressed waardoor ze minder open staan voor de zeer subtiele aanwezigheid van dit soort wezens. Ze hebben een belangrijke functie en Ďinspirerení planten en bomen tot een gezonde groei. Anderen leven in de grond en sommigen zelfs bij (oude) huizen. Als er verstoringen optreden in de natuur, meestal door mensen, kunnen natuurwezens daar zo onder te lijden hebben dat ze als het ware stoorzenders worden. Dit kan voelbaar zijn als 'negativiteit' bv in huizen, maar ook op andere lokaties. Met intentie kan heling plaats vinden zodat verstoring en negatieve lading omgepoold worden. Met een collega-vriendin kan Anitsa lokaties bezoeken om te analyseren wat de verstoring veroorzaakt.

Klik hier naar het artikel over een boswandeling.

Ijsbeer

DIEREN

Gezondheid is van levensbelang, niet alleen voor mensen, ook voor dieren. Dat dieren meer zijn dan alleen maar niet sprekende wezens bewijzen de diverse dierentolken.

Ijsbeer

Met dieren is op meerdere manieren contact op te bouwen. We hebben het al gehad over de 'dierremedies', maar dieren zijn ook toegankelijk voor mensen als 'krachtdier', of 'totemdier'. Een krachtdier is bijna altijd een niet in de stof levend dier waar iemand al heel erg lang een energetische band mee heeft. Heel vaak weten mensen niet dat ze een krachtdier 'hebben', laat staan dat ze weten welk dier. Toch zijn deze dieren op hun eigen 'dierenmanier' gidsen in het leven van hun mens en begeleiden ze in dromen of meditaties, of geven boodschappen door, onbewust of bewust.

Ook zijn er 'boodschapperdieren'. Dit zijn niet dieren die je je hele leven bijstaan, maar die af en toe hun snuit laten zien om je ergens op te wijzen. Wie meer wil weten over het verschijnsel communicatie met dieren kan hier het interview lezen dat Anitsa had met dierentolk Stella Ates.

Stella Ates met twee van haar honden
Klik op de foto voor een vergroting

Klik hier voor het interview.