Welkom...

op de website van Anitsa Kronenberg, praktijk voor levens- en gezondheidsadviezen.

Anitsa is natuurgeneeskundig therapeut en balans praktiker. Ze heeft al meer dan 25 jaar een praktijk natuurgeneeskunde en homeopathie.

Zij heeft jarenlang les gegeven aan de Bloem Balans beroepsopleiding o.a. in de vakken kruidenleer, voeding, homeopathie.

Gaandeweg is haar werkwijze uitgebreid naar diverse energetische therapie- en helingvormen zoals remedie helingen en 'bergreizen'; een begeleide reis in de eigen geest.

YinYangteken

Meer over Anitsa:

* Zo’n 30 jaar geleden heeft ze, nadat ze zelf de akademie voor natuurgeneeskunde had voltooid, een nieuwe natuurgeneeskundige opleiding opgezet die toendertijd geaccrediteerd was. Ze heeft het lesmateriaal verzorgd en er vele jaren les gegeven. Door veranderde regelgeving bestaat de opleiding inmiddels niet meer.

* In dezelfde periode heeft Anitsa een kruidenlijn ontwikkeld die uit 25 middelen bestaat die op diverse wijze aan een betere gezondheid bijdragen, de Allixirlijn.

* Anitsa heeft lang in de redactie van diverse vakbladen gezeten en heeft tal van artikelen gepubliceerd, zoals interviews (met dierentolken, met een droomcoach, voetreflexologen, een numerologe, een ruimte-ontstoorder, Anodea Judith, Joska Soos, Janosh, Mellie Uyldert), recensies van boeken en kaartdecks, artikelen over heling en natuurwezens.

Anitsa Kronenberg

* Op internet is nog een aantal artikelen en interviews van haar te vinden. In haar praktijk liggen diverse tijdschriften die gratis mee te nemen zijn.

Ayesha

* Ze is auteur van twee boeken: ‘Op reis door visioenenland’, uitgeverij Angelo. Te bestellen bij de boekhandel of Bol.com. (20,-) ‘Ayesha, de boven natuurlijke opvoeding van een hond en haar mens’, uitgegeven door Pumbo. Te bestellen bij de boekhandel of Bol.com. (22,50)

Klik op de tabjes voor meer informatie